La Cura

Gelaats- en halsverzorging

Basisverzorging

Duur 1u15 – 1u45 | va. €75,00

 

Reiniging van het gezicht: dieptereiniging, epilatie, vapozone, verwijderen van comedonen, massage, masker, dag- of nachtcrème.

Skeyndor

Duur 1u30 | va. €95,00

 

Huidverbeterende behandelingen met de producten van Skeyndor tegen rimpels, pigmentatie, acne, enz.

 

Huidverbeterende behandelingen

Vanaf €130

 

Het versnellen van de celdeling, dat betekent vernieuwing van de opperhuid en minder dikke hoornlaag.

 

Chemische peeling

Duur 45 min | €125,00

 

Een korte, maar zeer intense gezichtsbehandeling. Dit nu op volledige plantaardige basis, werkt huidvernieuwend. De behandeling wordt het beste gedaan wanneer men enkele dagen geen belangrijke afspraken heeft staan. De eerste drie dagen kan de huid afschilferen.

Hydrabrasie of Microdermabrasie

Vanaf €150

 

Hydrabrasie is de meest recente techniek om de huid te polijsten, te verfijnen en te hydrateren in één behandeling.

Na een hydrabrasie behandeling of kuur zie je direct verbetering.

 

Jeugd acnéverzorging

Duur 45 min | va. €50,00

 

Reinigen van het gezicht, gommage, vapozone, verwijderen comedonen, tonificatie.

 

Lymfedrainage gelaat

Duur 30 min | €45,00

Goed tegen wallen onder ogen, couperose, hoofdpijn, acné.

 

Japanse Facelift

Duur 45 min | va. €45,00

Japanse gezichtsmassage is een verfijnde massage die de oppervlakkige en diepe gezichtsweefsel, drukpunten en meridianen behandelt volgens de Japanse medische traditie. Dit gebeurt zonder producten, maar is zeer ontspannend.

Bindweefselmassage

Duur 45 min | va. €45,00

De specialiteit van bindweefselmassage is het masseren van het bindweefsel en de doorbloeding in de huid te stimuleren. Het houdt de huid in vorm, geeft stevigheid en souplesse.

 

Overige behandelingen

Parafinnebad
behandelingen
make-up

Parafinnebad

Duur 30 min | €15,00

Voor handen en voeten. Goed voor droge, ruwe huid (artrose en reuma).

Manicure/pedicure

Va. €30,00

 

Er zijn diverse manicure- en pedicurebehandelingen mogelijk, zoals o.a. Russian Manicure en Gellak.

make-up

Va. €10,00

Bruidsmake-up, Avondmake-up en het verven van wimpers en/of wenkbrauwen.

 

Wimperlifting

Duur 45 min | €60,00

 

Een nieuwe techniek voor mooie, natuurlijke gekrulde wimpers. Pijnloos en houdt ongeveer 6 weken. De ogen lijken groter en de wimpers voller. Bestendig tegen water, make-up vanaf 24u na de behandeling.

ontharingen

Va. €10,00

Bij La Cura kunt u terecht voor ontharingen van het gelaat, bovenlichaam en onderlichaam.

 

Massage

Va. €40,00

 

Rugmassages, lichaamsmassages en lichaamspeeling.

Veelgestelde Vragen

Dit doen we enkel bij personen die graag hun huid optimaal willen verbeteren. Hiervoor doen we eerst een huidanalyse om te kijken welke behandelingen en producten dat we kunnen adviseren.

 

Ik behandel eeltpitjes, eksterogen en ingegroeide nagels. Als ik zie of ondervindt dat het probleem niet opgelost kan worden, zal ik u doorverwijzen onderhanden voor steunzolen, enz.

 

Ik stond eerst zelf sceptisch tegenover laserontharing, maar nu met de diodelaser die behandelingen pijnloos en aangenaam maakt, heb ik mijn visie moeten wijzigen. Ik ben zelf fan doordat ik verschillende behandelingen heb ondergaan namelijk: benen, bikini en oksels. Door deze behandelingen weet ik dat het ook effectief werkt. Ik raad het iedereen aan die van die vervelende haartjes vanaf wil.

Ja zeker, die worden ook graag behandeld. Voor gelaatsbehandelingen kiezen we een aangepaste behandeling daar hun huid een andere aanpak nodig heeft dan bij een vrouw. Maar die laten ook graag hun pedicure als manicure doen. En sommige gaan ook graag haarloos door het leven.

 

Ik behandel je met veel plezier. Een eenmalige behandeling heeft zeker nut. Het is heerlijk ontspannend voor lichaam en geest en zorgt voor een paar dagen voor een prachtige huid. Voor langdurige resultaten zijn meerdere behandelingen en een goede huidverzorging thuis nodig.

 

Ik behandel in zekere zin huidproblemen tot zover ik kan als schoonheidsspecialiste. Onderhanden acne, rosacea, droge en schilferende huid, deze zal zeker zichtbaar veranderen tot verminderen. Door behandeling in het instituut en met de bijpassende thuisproducten zal je uw veranderingen kunnen voortzetten of onderhouden.